Има поне две същества“, използващи някакъв вид прикриващо устройство“ който се приземи

...
Има поне две същества“, използващи някакъв вид прикриващо устройство“ който се приземи
Коментари Харесай

Видеоклип с извънземни в Лас Вегас показва най-малко 2 „същества“, използващи „прикриващо“ устройство: „Отварям го за партньорска проверка“

Има поне две „ същества “, използващи някакъв тип „ прикриващо устройство “ който се приземи в задния двор на Лас Вегас, сподели деец анализатор на реконструкцията на мястото на престъплението. 

Скот Родър, който е свидетелствал като специалист в някои от най-широко рекламираните престъпни дела в света, разруши кадър по кадър видеоклип на докладвано наблюдаване на извънземно в Лас Вегас. 

В една секунда в действително време има 30 фрагмента, които демонстрират „ глава… с пушек към нея “, която Родър назова „ някакво устройство за прикриване “, движеща се в горния десен ъгъл на видеото и надничаща над ограда. 

„ Приложих същите правила, които бих приложил към всеки тип следствие на ликвидиране “, сподели Родър, който свидетелства в случаи като процеса за убийството на Оскар Писториъс. „ В този съответен миг, с това, което видяхме тук, е доказателство за няколко неща. Че тези същества... са действителни. Те са там. Това не е подправено. Това не е машинация. “

Родър работи с Джим Куирк – кореспондент, който р...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР